Menu
5 gode grunde til at tage en MBA

5 gode grunde til at tage en MBA

Arbejder du med ledelse eller er på vej til en stilling på ledelsesniveau og ønsker at fremme din karriere, får du her 5 gode grunde til hvorfor en Executive MBA er et godt valg for dig.

#1 – Dokumenteret værdi for dig
90% af dem, der tager en Executive MBA fra Coventry University & IBA, får et bedre job og/eller en højere løn. (Analyse udarbejdet af IBA, efteråret 2015)

#2 – International akkrediteret uddannelse
Du får en akkrediteret uddannelse, der udbydes i samarbejde med et internationalt anerkendt universitet – Coventry University i England. Det betyder, at du også får et eksamensbevis fra Coventry.

#3 – Et godt kort på hånden
En MBA er ikke bare en MBA – og det er arbejdsgivere helt klar over. Med en Executive MBA fra Coventry University & IBA får du en uddannelse på et højt, fagligt niveau med statsanerkendte eksamener, som giver dig i alt 90 ECTS. Det er et godt kort at have på hånden.

#4 – Fleksibel uddannelse
Samtidig med at du uddanner dig, har du tid til dit job og din familie. Du har undervisning 1 hverdag og 1 weekenddag hver måned. Resten af tiden kan du tilrettelægge, så det passer bedst for dig.

#5 – Du øger din egen værdi
Med dine nye, stærkere kompetencer, bliver du en vigtig spiller i din virksomhed. Samtidig højner du din egen markedsværdi. Med andre ord: Du holder dig selv attraktiv på jobmarkedet.

 

Læs mere om Executive MBA her >>